Mainos


SuomiAreena satsaa poikkeusvuonna poliitiikkakeskusteluun MTV3-kanavalla

Poikkeuksellinen koronakevät ja kotimaan politiikan kiivas kesä tiivistyvät MTV3-kanavalla nähtäviin SuomiAreenan TV-ohjelmiin.
 

Ti 14.7. klo 21:00 MTV3
SuomiAreena: Tasavallan presidentin kyselytunti

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastaa suomalaisten kysymyksiin kesäasunnoltaan Naantalin Kultarannasta. Presidenttiä ohjelmassa haastattelee MTV Uutisten uutisankkuri Jan Andersson.

Kyselytunnilla keskitytään ajankohtaisiin aiheisiin niin kotimaasta kuin maailmalta. Mukaan valitaan myös joukko katsojien kysymyksiä.
 

Ke 15.7. klo 20:00 MTV3
SuomiAreena: Puheenjohtajatentti

Puolueiden puheenjohtajat kohtaavat ensimmäisen kerran suorassa lähetyksessä koronaviruspandemian puhkeamisen jälkeen. Helsingissä keskiviikkona 15.7. klo 20 järjestettävän kaksituntisen puheenjohtajatentin juontavat MTV Uutisten toimittajat Eeva Lehtimäki ja Jaakko Loikkanen.  

TV-ohjelmien lisäksi SuomiAreena on vahvasti mukana myös MTV:n Uutisaamussa, MTV Uutiset Livessä, mtv-palvelussa ja uutisten verkkosivuilla.

Haluatko haastaa päättäjiä? Osallistu keskusteluun Twitterissä #SuomiAreena.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka on järjestetty Porissa heinäkuussa vuodesta 2006. SuomiAreenan arvot ovat avoimuus, moniääninen keskustelu, tasa-arvo, rohkeus ja rentous. Vuoden 2021 järjestäjäksi on mahdollista hakea 31.8.2020 asti.