Mainos

Stipendikriteerit

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma. Haluamme pitää tapahtuman vahvasti moniäänisenä ja tarjota osallistumisen myös sellaisille tahoille, joilla ei ole mahdollisuutta kustantaa keskustelutilaisuuteen osallistumista.

SuomiAreena myöntää stipendejä keskustelutilaisuuden osallistumismaksun (1100 e + alv.) kattamiseksi. Stipendin saaneet ovat oikeutettuja saamaan yhden keskusteluslotin SuomiAreenan lavalta ilmaiseksi. SuomiAreena-tiimi päättää tilaisuuden lavan ja ajankohdan. Stipendiä ei makseta rahana. Keskustelupaikka pitää käyttää mainittuna ajankohtana, eikä sitä voi siirtää muille tahoille tai ajankohdille.

Stipendistä päätetään aina tapauskohtaisesti hakemuksen perusteella. Päätöksen tekee SuomiAreenan ohjausryhmä.

Kuka voi hakea stipendiä?

Stipendiä voivat hakea pienet yhteiskunnalliset toimijat, joilla ei ole mahdollisuutta kustantaa keskustelutilaisuuden osallistumismaksua (1100 e + alv.). Tällaisiksi tahoiksi lasketaan mm. pienet kansalaisjärjestöt, pienet hyväntekeväisyystahot ja pienet alkuvaiheen start-upit.

Pieniksi tahoiksi määritellään toimijat, jotka työllistävät 10 tai alle 10 henkilötyövuotta, ja joiden vuosimenot ovat enimmillään miljoona euroa. Pieneksi start-upiksi lasketaan alkuvaiheen start-upit.

Stipendi myönnetään myös tietyille yhteiskunnallisille tahoille, joiden SuomiAreena-tiimi katsoo olevan välttämättömiä keskustelun moniäänisyyden kannalta. Tällaisia tahoja ovat muun muassa eduskuntapuolueet ja muut tahot, joita SuomiAreena-tiimi pitää yhteiskunnallisen keskustelun kannalta olennaisina. Myös eduskunnan eri toimijat kuten valiokunnat pääsevät maksutta mukaan.

Stipendi EI ole tarkoitettu vakiintuneille yrityksille, etujärjestöille, työmarkkinajärjestöille tai isoille kansalaisjärjestöille.

Jos yhdellä keskustelutilaisuudella on useampia järjestäjiä, määräytyy keskustelutilaisuuden hinta hintaluokaltaan korkeimman osallistuvan tahon mukaan.