Mainos
ASA_7999_original

SuomiAreenan hinnasto 2018

Kävijöille SuomiAreenan tilaisuudet ovat avoimia ja ilmaisia. Tämän sivun hinnasto koskee ainoastaan järjestäjiä. SuomiAreena-organisaatio pidättää oikeuden muutoksiin.

Toivomme, että kaikki yleisölle avoimet keskustelutilaisuudet menevät SuomiAreena-tiimin kautta. Näin pystymme palvelemaan kävijöitä paremmin ja ottamaan huomioon mm. kaikki turvallisuusnäkökohdat. Jos haluatte suunnitella SuomiAreenaan jonkun muun kuin lavatilaisuuden, otattehan yhteyttä SuomiAreena-tiimiin. 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv.


Yhteiskunnalliset toimijat

Yhteiskunnallisiksi toimijoiksi luetaan mm. järjestöt, liitot, ministeriöt, jne. kaikki järjestäjätahot pois lukien yritykset.

Jos yhdellä keskustelutilaisuudella on useampia järjestäjiä, määräytyy keskustelutilaisuuden hinta hintaluokaltaan korkeimman osallistuvan tahon mukaan.

Keskustelutilaisuus:

1100 e

Hinta sisältää: lava-aika 1 tunti, puheäänentoisto, pääsy järjestäjien sähköpostilistalle, merkintä SuomiAreena-ohjelmassa ja netin ohjelmassa, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa

Lisäpalveluna tilaisuuden striimaus MTV:n Katsomo-palvelussa/SuomiAreena-nettisivuilla ja materiaali omaan käyttöön:

1500 e

SuomiAreena-tiimi päättää keskustelutilaisuuksien lavan ja kellonajan. Toiveita ajasta ja paikasta otetaan vastaan.

Pienillä tahoilla (kuten pienet kansalaisjärjestöt, pienet hyväntekeväisyystahot ja pienet alkuvaiheen start-upit) on mahdollisuus hakea stipendiä keskustelutilaisuuden kustannuksen kattamiseksi. Stipendi ei kata striimausta. Lue stipendikriteerit tästä.

Ilmaiseksi mukaan pääsevät myös tietyt yhteiskunnalliset tahot, joiden SuomiAreena-tiimi katsoo olevan välttämättömiä keskustelun moniäänisyyden kannalta. Tällaisia tahoja ovat muun muassa puolueet, eduskunnan valiokunnat ja muut tahot.

Kansalaistoripaikka:

Koko viikko: 1200 e

Ma-ke: 900 e

To-pe: 900 e

Hinta sisältää: 4 x 4 m telttapaikka ja teltta, sähköt, pöytä ja kaksi tuolia, merkintä SuomiAreena-ohjelman kartassa/netissä, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa. Jos järjestäjä on koko viikon paikalla ja tuo oman teltan, kansalaistoripaikan hinta on 200 euroa pienempi.

Jos järjestäjä haluaa isomman paikan ja teltan Kansalaistorilta, hinta määräytyy neliöiden mukaan. Paikan neliöhinta sisältäen telttapaikan ja teltan, sähköt, pöydän ja kaksi tuolia on 75 e/m2/viikko.

Esimerkiksi 4 x 8 m kansalaistoripaikka maksaa viikoksi (32 m2 x 75 e/m2) 2400 euroa.

SuomiAreena-tiimi päättää kansalaistoripaikan sijainnin.

Kansalaistoripaikoille ei myönnetä stipendejä.

Pakettihinnat:

Keskustelutilaisuus, kansalaistoripaikka ja keskustelutilaisuuden striimaus:

3200 e

Yritykset

Keskustelutilaisuus:

2900 e

Hinta sisältää: lava-aika 1 tunti, puheäänentoisto, pääsy järjestäjien sähköpostilistalle, merkintä SuomiAreena-ohjelmassa ja netin ohjelmassa, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa.

Jos yhdellä keskustelutilaisuudella on useampia järjestäjiä, määräytyy keskustelutilaisuuden hinta hintaluokaltaan korkeimman osallistuvan tahon mukaan.

Lisäpalveluna tilaisuuden striimaus MTV:n Katsomo-palvelussa/SuomiAreena-nettisivuilla ja materiaali omaan käyttöön:

1500 e

SuomiAreena-tiimi päättää keskustelutilaisuuksien lavan ja kellonajan.

Kansalaistoripaikka:

Kansalaistoripaikalla pitää esiintyä yhteiskunnallisella teemalla, eikä tuotteiden/palveluiden myyminen ole mahdollista.

Koko viikko: 3800 e

ma-ke: 2900 e

to-pe: 2900 e

Hinta sisältää: 4 x 4 m telttapaikka ja teltta, sähköt, pöytä ja kaksi tuolia, merkintä SuomiAreena-ohjelman Kansalaistorin kartassa/netissä, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa. Jos järjestäjä tuo oman teltan, kansalaistoripaikan hinta on 200 euroa pienempi.

Jos järjestäjä haluaa isomman paikan ja teltan Kansalaistorilta, hinta määräytyy neliöiden mukaan. Paikan neliöhinta sisältäen telttapaikan ja teltan, sähköt, pöydän ja kaksi tuolia on 237,50 e/m2/viikko. 

SuomiAreena-tiimi päättää Kansalaistoripaikan sijainnin.

Pakettihinnat:

Keskustelutilaisuus, kansalaistoripaikka ja keskustelutilaisuuden striimaus:

6900 e


HUOM. Mikäli yritys haluaa osallistua johonkin keskusteluun sponsorina tai kumppanina, tulee näkyvyydestä SuomiAreenan ohjelmassa maksaa. Näissä tapauksissa yritys merkataan yhtenä tapahtuman järjestäjänä SuomiAreenan viralliseen ohjelmaan. 

Räätälöidyt yrityspaikat

Muu osallistuminen SuomiAreenaan (räätälöidyt yrityspaikat, sponsorointi, sekä mediatalojen osallistuminen viralliseen ohjelmaan): ota yhteyttä liiketoimintajohtaja Sami Särkelään, 040-5553744, sami.sarkela@mtv.fi 

KansalaistoriPlus

KansalaistoriPlus paikoilla tarkoitetaan kaikkia yrityksien tai muiden organisaatioiden itse suunnittelemia ja kustantamia pop-up-paikkoja ja -aktiviteetteja kuten esim. kuvitteellinen pop-up-karaokebaari jne. tai yrityksen omissa tiloissa järjestettävä yleisölle avoimia tilaisuuksia, jotka halutaan mukaan viralliseen SuomiAreena-ohjelmaan.

Kaikki ideat on hyväksytettävä SuomiAreena-tiimin kautta. 

Koko viikko: 5 700 € + alv.

ma-ke: 4 350 € + alv.

to-pe: 4 350 € + alv.

Hinta sisältää merkinnän SuomiAreenan ohjelmaesitteen ja nettisivun kartalla sekä puolen sivun ilmoituksen/mainoksen SuomiAreenan ohjelmaesitteessä.

Ota yhteyttä liiketoimintajohtaja Sami Särkelään, 040-5553744, sami.sarkela@mtv.fi