Mainos
SuomiAreena_sanna7

SuomiAreenan hinnasto 2021


Kävijöille SuomiAreenan tilaisuudet ovat avoimia ja ilmaisia. Tämän sivun hinnasto koskee ainoastaan järjestäjiä. SuomiAreena-organisaatio pidättää oikeuden muutoksiin.

Toivomme, että kaikki yleisölle avoimet keskustelutilaisuudet menevät SuomiAreena-tiimin kautta. Näin pystymme palvelemaan kävijöitä paremmin ja ottamaan huomioon mm. kaikki turvallisuusnäkökohdat. Jos haluatte suunnitella SuomiAreenaan jonkun muun kuin lavatilaisuuden, otattehan yhteyttä SuomiAreena-tiimiin. 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv.

Peruutusmaksut 

Mikäli ennakkoon vahvistettu SuomiAreena osallistuminen tai joku siihen liittyvä palvelu (esim. striimaus) peruutetaan ennen 1.4.2021, peritään 50% vahvistetusta summasta peruutusmaksuna. Mikäli SuomiAreena osallistuminen tai joku siihen liittyvä palvelu peruutetaan 1.4.2021 tai sen jälkeen tai jos osallistumista ei peruta lainkaan etukäteen, eikä tilaajataho osallistu tapahtumaan, peritään koko osallistumismaksu täysimääräisenä.

Yhteiskunnalliset toimijat

Yhteiskunnallisiksi toimijoiksi luetaan mm. järjestöt, liitot, ministeriöt, jne. kaikki järjestäjätahot pois lukien yritykset.

Jos yhdellä keskustelutilaisuudella on useampia järjestäjiä, määräytyy keskustelutilaisuuden hinta hintaluokaltaan korkeimman osallistuvan tahon mukaan. Yhdestä keskustelutilaisuudesta laskutetaan vain yksi maksu.

Keskustelutilaisuus:

1100 € + alv

Hinta sisältää: lava-aika 1 tunti, puheäänentoisto, pääsy järjestäjien sähköpostilistalle, merkintä SuomiAreena-ohjelmassa sekä netin ja appin ohjelmassa, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa.

Lisäpalveluna tilaisuuden striimaus mtv.fi-palvelussa/SuomiAreena-nettisivuilla ja materiaali omaan käyttöön:

1700 € + alv 

SuomiAreena-tiimi päättää keskustelutilaisuuksien lavan ja kellonajan. Toiveita ajasta ja paikasta otetaan vastaan.

Pienillä tahoilla (kuten pienet kansalaisjärjestöt, pienet hyväntekeväisyystahot ja pienet alkuvaiheen start-upit) on mahdollisuus hakea stipendiä keskustelutilaisuuden kustannuksen kattamiseksi. Stipendi ei kata striimausta. Lue stipendikriteerit tästä.

Ilmaiseksi mukaan pääsevät myös tietyt yhteiskunnalliset tahot, joiden SuomiAreena-tiimi katsoo olevan välttämättömiä keskustelun moniäänisyyden kannalta. Tällaisia tahoja ovat muun muassa puolueet, eduskunnan valiokunnat ja muut tahot.

Kansalaistoripaikka:

Koko viikko: 1200 € + alv

Ma-ke: 900 € + alv

To-pe: 900 € + alv

Hinta sisältää: 4 x 4 m telttapaikka ja teltta, sähköt, pöytä ja kaksi tuolia, merkintä SuomiAreena-ohjelman kartassa/netissä, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa. Jos järjestäjä on koko viikon paikalla ja tuo oman teltan, kansalaistoripaikan hinta on 200 euroa pienempi.

Jos järjestäjä haluaa isomman paikan ja teltan Kansalaistorilta, hinta määräytyy neliöiden mukaan. Paikan neliöhinta sisältäen telttapaikan ja teltan, sähköt, pöydän ja kaksi tuolia on 75 e/m2/viikko.

Esimerkiksi 4 x 8 m kansalaistoripaikka maksaa viikoksi (32 m2 x 75 e/m2) 2400 euroa. Kaikki paikat, jotka ovat isompia kuin 4 x 8, neuvotellaan erikseen.

SuomiAreena-tiimi päättää kansalaistoripaikan sijainnin.

Kansalaistoripaikoille ei myönnetä stipendejä.

Pakettihinnat:

Keskustelutilaisuus, kansalaistoripaikka ja keskustelutilaisuuden striimaus:

3400 € + alv

Yritykset

Keskustelutilaisuus:

3100 € + alv

Hinta sisältää: lava-aika 1 tunti, puheäänentoisto, pääsy järjestäjien sähköpostilistalle, merkintä SuomiAreena-ohjelmassa sekä netin ja appin ohjelmassa, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa.

Jos yhdellä keskustelutilaisuudella on useampia järjestäjiä, määräytyy keskustelutilaisuuden hinta hintaluokaltaan korkeimman osallistuvan tahon mukaan. Yhdestä keskustelutilaisuudesta laskutetaan vain yksi maksu.

Lisäpalveluna tilaisuuden striimaus mtv.fi-palvelussa/SuomiAreena-nettisivuilla ja materiaali omaan käyttöön:

1700 € + alv

SuomiAreena-tiimi päättää keskustelutilaisuuksien lavan ja kellonajan.

Kansalaistoripaikka:

Kansalaistoripaikalla pitää esiintyä yhteiskunnallisella teemalla, eikä tuotteiden/palveluiden myyminen ole mahdollista.

Koko viikko: 4200 € + alv

ma-ke: 3400 € + alv

to-pe: 2900 € + alv

Hinta sisältää: 4 x 4 m telttapaikka ja teltta, sähköt, pöytä ja kaksi tuolia, merkintä SuomiAreena-ohjelman Kansalaistorin kartassa/netissä, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa. Jos järjestäjä tuo oman teltan, kansalaistoripaikan hinta on 200 euroa pienempi.

Jos järjestäjä haluaa isomman paikan ja teltan Kansalaistorilta, hinta määräytyy neliöiden mukaan. Paikan neliöhinta sisältäen telttapaikan ja teltan, sähköt, pöydän ja kaksi tuolia on 262,50 e/m2/viikko. Kaikki paikat, jotka ovat isompia kuin 4 x 8, neuvotellaan erikseen.

SuomiAreena-tiimi päättää Kansalaistoripaikan sijainnin.

Pakettihinnat:

Keskustelutilaisuus, kansalaistoripaikka ja keskustelutilaisuuden striimaus:

7500 € + alv

HUOM. Mikäli yritys haluaa osallistua johonkin keskusteluun sponsorina tai kumppanina, tulee näkyvyydestä SuomiAreenan ohjelmassa maksaa. Näissä tapauksissa yritys merkataan yhtenä tapahtuman järjestäjänä SuomiAreenan viralliseen ohjelmaan. 

Räätälöidyt yrityspaikat

Muu osallistuminen SuomiAreenaan (räätälöidyt yrityspaikat, sponsorointi, sekä mediatalojen osallistuminen viralliseen ohjelmaan): ota yhteyttä Leea Ollikainen, leea.ollikainen@mtv.fi.

KansalaistoriPlus

KansalaistoriPlus paikoilla tarkoitetaan kaikkia yrityksien tai muiden organisaatioiden itse suunnittelemia ja kustantamia pop-up-paikkoja ja -aktiviteetteja kuten esim. kuvitteellinen pop-up-karaokebaari, kiertävä sote-kärry jne. tai yrityksen omissa tiloissa järjestettävä yleisölle avoimia tilaisuuksia, jotka halutaan mukaan viralliseen SuomiAreena-ohjelmaan.

Kaikki ideat on hyväksytettävä SuomiAreena-tiimin kautta. 

Koko viikko: 5 700 € + alv.

ma-ke: 4 350 € + alv.

to-pe: 4 350 € + alv.

Hinta sisältää karttamerkinnän SuomiAreenan ohjelmaesitteessä ja nettisivun ja appin kartalla sekä puolen sivun ilmoituksen/mainoksen SuomiAreenan ohjelmaesitteessä.