Mainos

Saapuminen ja majoitus

SuomiAreenan tapahtumaviikolla hotellien majoitusmahdollisuudet ovat rajalliset, joten tarjolla on myös runsaasti yksityismajoitusta.

MAJOITUS

Porissa hotellimajoituksia voi tiedustella suoraan hotelleista. Yöpyä voi myös yksityismajoituksessa. Katso hotellien ja muiden majoitusvaihtoehtojen yhteystiedot Visit Porin sivuilta.

SAAPUMINEN

Pori sijaitsee aurinkoisella länsirannikolla hyvien liikenneyhteyksien varrella. SuomiAreena-keskusteluja pääsee seuraamaan junalla, linja-autolla, omalla autolla tai vaikkapa veneellä. Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä sekä kimppakyytejä!

Linja-autolla

Porin linja-autoasema sijaitsee Porin matkakeskuksessa kävelykadun päässä osoitteessa Asema-aukio 3. Voit hakea kaikki Poriin liikennöivät vuorot täältä.

Porissa paikallisliikennettä liikennöi Porin Linjat. Aikataulut ja reitit löytyvät Porin Linjojen nettisivuilta

Junalla

Poriin pääsee junalla lähes mistä päin tahansa Suomea Tampereen kautta. Porin rautatieasema sijaitsee Matkakeskuksella samoin kuin linja-autoasema eli kivenheiton päässä keskustasta, osoitteessa Asema-aukio 3.


Etäisyyksiä Poriin:

Helsinki 244 km, autolla 3 tuntia

Tampere 112 km, 1,5 tuntia autolla

Turku 141 km, 1 tunti 50 minuuttia

Vaasa 191 km, 2 tuntia 20 minuuttia

Oulu 508 km, 6 tuntia 20 minuuttia

Jyväskylä 264 km, 3 tuntia 10 minuuttia

Autolla

Omalla autolla Poriin pääsee kätevästi valtateitä 2, 8 ja 11 pitkin. Parkkipaikan löytäminen saattaa olla haasteellista. Keskustan alueelta löytyy ilmaisia, kiekollisia ja maksullisia parkkipaikkoja.

Kimppakyydillä

Harkitse ympäristöystävällistä kimppakyytiä miettiessäsi SuomiAreenaan saapumista. Esimerkiksi www.kyydit.net tarjoaa kimppakyytipalveluita. Facebookissa on myös useita kimppakyytiryhmiä kaupunkien välillä.

Veneellä

Keskusteluja voi tulla seuraamaan SuomiAreenaan myös vesitse kumiveneellä, soutuveneellä tai isommallakin jahdilla. Porin kaupunki vuokraa vierasvenepaikkoja aivan Etelärannan edustalta. Lue lisää venepaikoista.

CITYLIIKENNE

Matkakeskukselta kätevimmin pääset keskustan palvelujen ja hotellien ääreen jalkaisin tai käyttämällä Porin omaa Cityliikennettä. Cityliikenne ajaa reittiä välillä Satasairaala – Puuvillan kauppakeskus, sisältäen pysäkit muun muassa Matkakeskuksella (laituri 7), Eetunaukiolla, kauppatorilla (laituri 7) sekä SuomiAreena-rannan läheisyydessä Yrjönkadulla.

Cityliikenteellä pääset kulkemaan 1 eurolla per suunta. Lipun voi ostaa suoraan kuljettajalta.

VUOKRAA PYÖRÄ PORISSA

Vihreitä Jopo-kaupunkipyöriä voi lainata palvelupiste Porinasta. Pyörän saa lainaksi käteisellä maksettavaa panttimaksua vastaan.

Pyörän panttimaksu on 20 euroa/päivä tai 50 euroa/viikko. Pyöräilykypärän ja valaisimen saa lainaan pyydettäessä (sis. panttimaksuun).


Mainos