Mainos
Mainos

Saapuminen ja majoitus

Ensi kesänä SuomiAreena järjestetään samaan aikaan Pori Jazz -festivaalien ja Porin Asuntomessujen kanssa, joten hotellien majoitusmahdollisuudet ovat rajalliset.

MAJOITUS

Porissa hotellimajoituksia voi tiedustella suoraan hotelleista. Visit Porin sivuilta löytyvät kattavasti Porin seudulla sijaitsevien hotellien ja muiden majoitusvaihtoehtojen yhteystiedot. Yöpyä voi myös yksityismajoituksessa, jota koordinoi Visit Pori.

SAAPUMINEN

Pori sijaitsee aurinkoisella länsirannikolla hyvien liikenneyhteyksien varrella. SuomiAreena-keskusteluja pääsee seuraamaan junalla, linja-autolla, omalla autolla tai vaikkapa veneellä. Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä sekä kimppakyytejä!

Lentäen

Poriin pääsee lentäen Helsingistä ja Tukholmasta. Porin lentokenttä sijaitsee aivan keskustan tuntumassa 3 kilometrin päässä Torilta. Aikataulut ja hinnat löytyvät lentoliikennettä operoivan NextJetin sivuilta.

Linja-autolla

Porin linja-autoasema sijaitsee keskustassa kävelykadun päässä osoitteessa Itsenäisyydenkatu 44. Voit hakea kaikki Poriin liikennöivät vuorot täältä.

Porissa paikallisliikennettä liikennöi Porin Linjat. Aikataulut ja reitit löytyvät Porin Linjojen nettisivuilta

Junalla

Poriin pääsee junalla lähes mistä päin tahansa Suomea Tampereen kautta. Porin rautatieasema sijaitsee kivenheiton päässä keskustasta, osoitteessa Asema-aukio 3.


Etäisyyksiä Poriin:

Helsinki 244 km, autolla 3 tuntia

Tampere 112 km, 1,5 tuntia autolla

Turku 141 km, 1 tunti 50 minuuttia

Vaasa 191 km, 2 tuntia 20 minuuttia

Oulu 508 km, 6 tuntia 20 minuuttia

Jyväskylä 264 km, 3 tuntia 10 minuuttia

Autolla

Omalla autolla Poriin pääsee kätevästi valtateitä 2, 8 ja 11 pitkin.

Kimppakyydillä

Harkitse ympäristöystävällistä kimppakyytiä miettiessäsi SuomiAreenaan saapumista. Esimerkiksi www.kyydit.net tarjoaa kimppakyytipalveluita. Facebookissa on myös useita kimppakyytiryhmiä kaupunkien välillä.

Veneellä

Keskusteluja voi tulla seuraamaan SuomiAreenaan myös vesitse kumiveneellä, soutuveneellä tai isommallakin jahdilla. Porin kaupunki vuokraa vierasvenepaikkoja aivan Etelärannan ja Jazz-kadun rannalta. Lue lisää venepaikoista.

Mainos