Mainos
Mainos

Hyvä tietää

SuomiAreena-infopiste

SuomiAreenan infopiste sijaitsee Kävelykadulla torin kulmalla. Infopisteeltä löytyy SuomiAreenan käsiohjelmia ja Pori-infoa. Infopisteen työntekijät opastavat sinua mielellään kaikissa SuomiAreenaan liittyvissä kysymyksissä. 

SuomiAreenan Lapsiparkki

SuomiAreenan Lapsiparkki on avoinna maanantaista torstaihin klo 9–18.30 ja perjantaina klo 9–16.30. Kerrallaan lapsi saa olla hoidossa kahden tunnin ajan. Lapsiparkki löytyy Kauppakeskus IsoKarhusta osoitteesta Yrjönkatu 14. Lapsiparkki on tarkoitettu 3–9-vuotiaille, ja lapsia hoitaa Pilke Päiväkodin henkilökunta.

Lapsiparkissa lapsia viihdyttää Fun Academyn Astronauttikoulu, joka innostaa hauskasti oppimaan astronauttitaitoja eli elämän taitoja mm. ravinnosta, tieteestä, liikunnasta, kulttuurista ja yhteistyön tekemisestä.

Lapsiparkin mahdollistavat yhteistyössä C More, Fun Academy, Pilke Päiväkodit, Lenovo ja Taaleri.

Löytötavarat

Mikäli löydät keskustelupaikalta löytötavaroita, toimita ne lavan paikkavastaaville, jotka tunnistat punaisista SuomiAreena-vaatteista. Löytötavarat toimitetaan SuomiAreena-infopisteelle tai SuomiAreena-toimistoon Nuorisotalolle osoitteeseen Isolinnankatu 12.

WC

Keskustelupaikkojen yhteydessä ei yleensä ole yleisö-wc:tä, lukuun ottamatta sisätiloissa ja Antinkadulla järjestettäviä keskusteluja. Wc-tiloja löytyy myös SuomiAreena-toimistolta, Porin Nuorisotalolta. Myös M/S Charlottan vessat SuomiAreena-rannassa ovat yleisön käytössä.

Liikkuminen

Keskustelupaikat sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. SuomiAreenalla pääsee paikasta toiseen kätevimmin kävellen ja pyörällä.

Porin kaupungin ympäristövirasto lainaa kaupunkijopoja panttia vastaan päiväksi tai koko viikoksi. Yhden päivän pantti on 20 euroa ja viikon pantti 50 euroa. 

Pysäköinti

Parkkipaikan löytäminen saattaa olla haasteellista. Keskustan alueelta löytyy ilmaisia, kiekollisia ja maksullisia parkkipaikkoja. Täältä löydät kaikki keskustan parkkipaikat.

 

Mainos