Mainos

Hyvä tietää

SuomiAreena-infopiste

SuomiAreenan infopiste sijaitsee tapahtumaviikolla Kävelykadulla torin kulmalla. Infopisteeltä löytyy SuomiAreenan käsiohjelmia ja Pori-infoa. Infopisteen työntekijät opastavat sinua mielellään kaikissa SuomiAreenaan liittyvissä kysymyksissä. 

Löytötavarat

Mikäli löydät keskustelupaikalta löytötavaroita, toimita ne lavan paikkavastaaville, jotka tunnistat punaisista SuomiAreena-vaatteista. Löytötavarat toimitetaan tapahtumaviikolla SuomiAreena-infopisteelle tai SuomiAreena-toimistoon Nuorisotalolle osoitteeseen Isolinnankatu 12.

WC

Keskustelupaikkojen yhteydessä ei yleensä ole yleisö-wc:tä, lukuun ottamatta sisätiloissa ja Antinkadulla järjestettäviä keskusteluja. Wc-tiloja löytyy tapahtumaviikolla myös SuomiAreena-toimistolta, Porin Nuorisotalolta. 

Liikkuminen

Keskustelupaikat sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. SuomiAreenalla pääsee paikasta toiseen kätevimmin kävellen ja pyörällä.

Porin kaupungin ympäristövirasto lainaa kaupunkijopoja panttia vastaan päiväksi tai koko viikoksi. Yhden päivän pantti on 20 euroa ja viikon pantti 50 euroa. 

Pysäköinti

Parkkipaikan löytäminen saattaa olla haasteellista. Keskustan alueelta löytyy ilmaisia, kiekollisia ja maksullisia parkkipaikkoja.


Mainos