Mainos

Yritykset

Keskustelutilaisuus:

3100 € + alv

Hinta sisältää: lava-aika 1 tunti, puheäänentoisto, pääsy järjestäjien sähköpostilistalle, merkintä SuomiAreena-ohjelmassa sekä netin ja appin ohjelmassa, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa.

Jos yhdellä keskustelutilaisuudella on useampia järjestäjiä, määräytyy keskustelutilaisuuden hinta hintaluokaltaan korkeimman osallistuvan tahon mukaan. Yhdestä keskustelutilaisuudesta laskutetaan vain yksi maksu.

Lisäpalveluna tilaisuuden striimaus mtv.fi-palvelussa/SuomiAreena-nettisivuilla ja materiaali omaan käyttöön:

1700 € + alv

SuomiAreena-tiimi päättää keskustelutilaisuuksien lavan ja kellonajan.

Kansalaistoripaikka:

Kansalaistoripaikalla pitää esiintyä yhteiskunnallisella teemalla, eikä tuotteiden/palveluiden myyminen ole mahdollista.

Koko viikko: 4200 € + alv

ma-ke: 3400 € + alv

to-pe: 2900 € + alv

Hinta sisältää: 4 x 4 m telttapaikka ja teltta, sähköt, pöytä ja kaksi tuolia, merkintä SuomiAreena-ohjelman Kansalaistorin kartassa/netissä, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa. Jos järjestäjä tuo oman teltan, kansalaistoripaikan hinta on 200 euroa pienempi.

Jos järjestäjä haluaa isomman paikan ja teltan Kansalaistorilta, hinta määräytyy neliöiden mukaan. Paikan neliöhinta sisältäen telttapaikan ja teltan, sähköt, pöydän ja kaksi tuolia on 262,50 e/m2/viikko. Kaikki paikat, jotka ovat isompia kuin 4 x 8, neuvotellaan erikseen.

SuomiAreena-tiimi päättää Kansalaistoripaikan sijainnin.

Pakettihinnat:

Keskustelutilaisuus, kansalaistoripaikka ja keskustelutilaisuuden striimaus:

7500 € + alv

HUOM. Mikäli yritys haluaa osallistua johonkin keskusteluun sponsorina tai kumppanina, tulee näkyvyydestä SuomiAreenan ohjelmassa maksaa. Näissä tapauksissa yritys merkataan yhtenä tapahtuman järjestäjänä SuomiAreenan viralliseen ohjelmaan.