Mainos

Yhteiskunnalliset toimijat

Yhteiskunnallisiksi toimijoiksi luetaan mm. järjestöt, liitot, ministeriöt, jne. kaikki järjestäjätahot pois lukien yritykset.

Jos yhdellä keskustelutilaisuudella on useampia järjestäjiä, määräytyy keskustelutilaisuuden hinta hintaluokaltaan korkeimman osallistuvan tahon mukaan. Yhdestä keskustelutilaisuudesta laskutetaan vain yksi maksu.

Keskustelutilaisuus:

1100 € + alv

Hinta sisältää: lava-aika 1 tunti, puheäänentoisto, pääsy järjestäjien sähköpostilistalle, merkintä SuomiAreena-ohjelmassa sekä netin ja appin ohjelmassa, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa.

Lisäpalveluna tilaisuuden striimaus mtv.fi-palvelussa/SuomiAreena-nettisivuilla ja materiaali omaan käyttöön:

1700 € + alv 

SuomiAreena-tiimi päättää keskustelutilaisuuksien lavan ja kellonajan. Toiveita ajasta ja paikasta otetaan vastaan.

Pienillä tahoilla (kuten pienet kansalaisjärjestöt, pienet hyväntekeväisyystahot ja pienet alkuvaiheen start-upit) on mahdollisuus hakea stipendiä keskustelutilaisuuden kustannuksen kattamiseksi. Stipendi ei kata striimausta. Lue stipendikriteerit tästä.

Ilmaiseksi mukaan pääsevät myös tietyt yhteiskunnalliset tahot, joiden SuomiAreena-tiimi katsoo olevan välttämättömiä keskustelun moniäänisyyden kannalta. Tällaisia tahoja ovat muun muassa puolueet, eduskunnan valiokunnat ja muut tahot.

Kansalaistoripaikka:

Koko viikko: 1200 € + alv

Ma-ke: 900 € + alv

To-pe: 900 € + alv

Hinta sisältää: 4 x 4 m telttapaikka ja teltta, sähköt, pöytä ja kaksi tuolia, merkintä SuomiAreena-ohjelman kartassa/netissä, SuomiAreena-tuottajan sparrausapu, Järjestäjätreffit 2 x vuodessa. Jos järjestäjä on koko viikon paikalla ja tuo oman teltan, kansalaistoripaikan hinta on 200 euroa pienempi.

Jos järjestäjä haluaa isomman paikan ja teltan Kansalaistorilta, hinta määräytyy neliöiden mukaan. Paikan neliöhinta sisältäen telttapaikan ja teltan, sähköt, pöydän ja kaksi tuolia on 75 e/m2/viikko.

Esimerkiksi 4 x 8 m kansalaistoripaikka maksaa viikoksi (32 m2 x 75 e/m2) 2400 euroa. Kaikki paikat, jotka ovat isompia kuin 4 x 8, neuvotellaan erikseen.

SuomiAreena-tiimi päättää kansalaistoripaikan sijainnin.

Kansalaistoripaikoille ei myönnetä stipendejä.

Pakettihinnat:

Keskustelutilaisuus, kansalaistoripaikka ja keskustelutilaisuuden striimaus:

3400 € + alv