Mainos

Varma kevään merkki: Pöllölaakson auditorio täyttyi järjestäjistä

SuomiAreena-tiimi tapasi ensi kesän järjestäjiä aamiaisen äärellä ja kertoi tulevasta kesästä, joka tuo mukanaan uusia raikkaita tuulahduksia.

Järjestäjätreffeillä tuottaja Mari Haavisto kertoi kesän uusista kuvioista ja siitä, missä mennään. Kesän ohjelma alkaa valmistua ja nyt ryhdytään viilailemaan keskustelujen nimiä ja sisältöjä. Pitkällä omissa keskustelujärjestelyissään olevat tahot antoivat aamupäivän aikana vinkkejä muille SuomiAreena-tilaisuuksien suunnitteluun, ideoimiseen ja toteuttamiseen.

Keskustelujen järjestäjillä oli mahdollisuus tentata SuomiAreena-tiimiä järjestelyitä koskien. Erityisesti kysymyksiä tuli majoitukseen ja uusiin nettisivuihin liittyen. Kävijää ja järjestäjiä entistä paremmin palvelevat nettisivut avataan huhtikuun alkuun mennessä. Järjestäjille suunnatusta Ekstranetistä tulee löytymään tarkemmin tietoa lavoista, teltoista ja muista käytännön järjestelyistä.

Kesällä luvassa paljon kaikkea uutta

Tulevana kesänä keskustelut keskitetään kuudelle eri päälavalle ja keskusteluita järjestetään aamusta iltaan kello 10-18.15 välisenä aikana. Koko viikko tulee olemaan sisällöllisesti yhtä vahva ja Kansalaistori aukeaa jo maanantaina.

Maanantaina Pori Jazzin kanssa yhteistyössä toteutettavalla uudella lavalla Antinkatu 5:llä järjestetään kaikkien kävijöiden ja järjestäjien yhteiset SuomiAreenan starttibileet. Lava on vielä nimeä vailla ja Satakunnan Kansa on järjestänyt nimikilpailun, jossa lavalle etsitään svengaavaa nimeä. Kilpailu on käynnissä maaliskuun loppuun asti Satakunnan Kansan nettisivuilla.

MTV-lava siirtyy Eetunaukiolta Torilavalle keskelle Kansalaistoria Porin kauppatorille. Lavalta lähetetään muun muassa SuomiAreenaTV:tä, SuomiAreena Specialia ja muita ohjelmia. Yhä useampi keskustelu tullaan myös striimaamaan Katsomoon. Vuonna 2015 Katsomoon striimattiin yli 200 tuntia ohjelmaa.