Mainos

SuomiAreenan ja Pori Jazzin yhteisen lavan nimi valittu

Pitkän harkinnan jälkeen lavan nimeksi lukittiin Antinkatu 5.

Osoitteessa Antinkatu 5 avataan ensikesänä uusi SuomiAreenan ja Pori Jazzin yhteislava. Yksi mietinnän alla olleista asioista oli tulevan lavan nimi. Hyvää nimiehdotusta ei irronnut kummaltakaan taholta ja pienen pohdinnan jälkeen päätettiin käyttää oljenkortta ja kysyä yleisöltä. Pori Jazz, SuomiAreena ja Satakunnan Kansa pistivät nimikisan pystyyn. Vaikka voittajaehdotuksen tekijää ei miljonääriksi luvattu palkita, saatiin nimiehdotuksia kasaan 637 kappaletta.

– Päätimme pitää homman yksinkertaisena. Lavalle on nyt helppo myös ulkopaikkakuntalaisen löytää, kun lavan nimi on suoraan sen osoite, kertoo SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto.

Nimeä Antinkatu 5 ehdotti kaksi kilpailuun osallistunutta ja palkinnoksi heille on luvassa liput Pori Jazzin konserttiin Kirjurinluotoon toivomanaan päivänä.

– Ehdotuksia lukiessa ei voi kuin ihmetellä ihmisten kekseliäisyyttä! Hauskoja ehdotuksia olivat mm. Porinapata, JorinaBox ja Porrikka. Nimiehdotukset, jotka juontuivat vain toisen toimijan nimestä, Pori Jazzista tai SuomiAreenasta, jätettiin valitsematta.

Monissa ehdotuksissa esiintyi nimi Antti ja Kööri, eniten oli ehdotettu nimeä Antin Areena. Lava haluttiin nimetä myös lintuteemaiseksi kuten Mustavaris stage, Kyyhkyne, JOUTSEN ja Feenix. Paikallisväriä löytyi ehdotuksista ÄssÄ.areena, Yytericiti areena ja Dingo-lava.

Lava aukeaa yleisölle heti maanantaina 11.7. ja illalla Antinkatu 5:lla kaikilla on mahdollisuus osallistua SuomiAreenan avajaisbileisiin.