Mainos

SuomiAreenan avajaisbileissä juhlistetaan porilaisia MM-kultaleijonia

Suomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan avajaisbileissä juhlistetaan kevään kovimpia tähtiä: MM-kultaa voittaneita porilaislähtöisiä Leijonia. Kansanjuhlassa lavalle nousevat Oliwer Kaski, Niko Ojamäki ja Juho Lammikko. Avajaisbileet käynnistyvät maanantaina 15. heinäkuuta klo 19 SuomiAreena-rannan lavalla Porin Etelärannassa.

Lätkätähdet saavat lavalla kovimman mahdollisen vastaanoton, kertoo SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöliiketoimintajohtaja, Mari Haavisto sanoo.

– Legendaarinen Antero Mertaranta juontaa tilaisuuden ja myös MM-pokaali ”Poika” on mukana juhlassa. On todella hienoa, että ensimmäistä kertaa ikinä SuomiAreenan avajaisbileissä saadaan juhlia paikallisia maailmanmestareita, Haavisto iloitsee.

Porin kaupunki haluaa juhlan avulla muistaa porilaistaustaisten jääkiekkoilijoiden ilmiömäistä saavutusta.

– Ajankohdan valitseminen oli helppoa, sillä SuomiAreena-viikolla kaupunki vilisee ihmisiä ja maailmanmestarit saavat ansaitsemansa juhlan niin paikallisten kuin muidenkin kiekkofanien kanssa, Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen kertoo.

Tilaisuudessa Porin kaupunki palkitsee jääkiekkoilijat ja luvassa on paljon muutakin ohjelmaa stand upista musiikkiesityksiin.

– Juhlan yhteydessä paljastetaan, miten kaupunki huomioi tuoreita porilaislähtöisiä maailmanmestareita, liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti kertoo.

Kun juhlallisuudet lavalla päättyvät kello 20, on faneilla mahdollisuus valokuvien ottamiseen maailmanmestareiden ja MM-pokaalin kanssa. Mestarit ovat paikalla noin kello 20.30 asti.

SuomiAreena-viikolla on luvassa paljon muutakin jääkiekkohuumaan liittyvää ohjelmaa. MM-kullan voittaneiden Leijonien kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila vierailee MTV Uutiset Liven vieraana tiistaina 16.7. kello 14. Jääkiekon hyväntekeväisyysottelu pelataan keskiviikkona 17.7. Isomäki Areenalla kello 13–15. Otteluun osallistuu muun muassa porilainen NHL-tähti Jesperi Kotkaniemi