Mainos

SuomiAreenalle uusi vastaava tuottaja

Johanna Tonttila on nimitetty Suomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan vastaavaksi tuottajaksi. Tonttila aloittaa tehtävässä 12.4.2021.

SuomiAreena-tapahtuman vastaavaksi tuottajaksi on nimitetty Johanna Tonttila. Tonttilaa innostavat isot yhteisöllisyyttä vahvistavat tapahtumat, joista hänellä onkin vahvaa kokemusta aiemmissa tehtävissään Suomen EU-puheenjohtajuuskauden sekä Helsingissä järjestettyjen Euroviisujen tapahtumatoteutuksissa. Lisäksi hän on ollut vapaaehtoisena mukana toteuttamassa jääkiekon, hiihdon ja yleisurheilun MM-kisoja.

Uudessa tehtävässä Tonttilaa kiinnostavat sekä ajankohtaisuus ja yhteiskunnallisuus.

”Tarvitsemme yhteistä keskustelua yhteisistä aiheista erityisen paljon juuri tällä hetkellä. On tosi hienoa päästä mukaan SuomiAreena-tiimiin rakentamaan uudistuvaa SuomiAreenaa ja toteuttamaan kesälle 2021 hybriditapahtumaa, joka antaa uudenlaisia mahdollisuuksia kohtaamisille ja yhteisöllisyyden vahvistamiselle. Kaikki me varmasti odotamme jo myös oikeita kohtaamisia ja yhdessä olemista Porin kesässä – näitä kohtaamismahdollisuuksia pyrimme luomaan myös ensi heinäkuun SuomiAreenaan koronatilanne huomioiden”, Tonttila summaa.

Tapahtumakokemuksen lisäksi Tonttilalla on monipuolinen kokemus viestinnän johtamisesta ja kehittämisestä. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Raha-automaattiyhdistyksellä, Veikkauksella sekä viimeisimpänä järjestöpuolella Aspa-säätiössä. Tonttila aloittaa SuomiAreenan vastaavana tuottajana tehtävässään 12.4.2021.

Johanna liittyy osaksi vahvaa MTV:n ja Porin Kaupungin yhteistä SuomiAreena-tiimiä. Selkänojana SuomiAreenan strategiaa on linjaamassa ohjausryhmä, jossa ovat mukana mm. Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen ja MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen.

SuomiAreena on MTV:n yritysvastuun keihäänkärki. Tavoitteena on edistää jokaisen suomalaisen mahdollisuutta osallistua sosiaalisia, taloudellisia ja poliittisia kysymyksiä koskevaan keskusteluun. MTV ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan 12.-16.7.2021 hybriditapahtumana – yhteisöllisyys edellä, digitaalisen ja fyysisen tapahtumatoteutuksen vahvuuksia yhdistellen. Vuoden 2021 teemat ovat yhteisöllisyys, digitaalisuus ja luonto, ja pääyhteistyökumppaneina ovat Telia ja Metsähallitus.