Mainos

SuomiAreenalle lapsiparkki – Koko tapahtuman ohjelma julkistetaan huomenna

Kesän uutuutena SuomiAreenalla tulee lapsiparkki, joka toteutetaan yhteistyössä C Moren ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Satakunnan piirin kanssa. Lapsiparkki on auki SuomiAreenan ajan, 10.-14.7., Porin Nuorisotalolla maanantaista torstaihin kello 10-15 ja perjantaina kello 12-15. 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piirin valtuutetut lastenhoitajat hoitavat lapsia sillä väliin, kun vanhemmat voivat osallistua SuomiAreenan keskusteluihin ja tapahtumiin. 

– Lapsiparkkia on kysytty meiltä monena vuonna ja on hienoa, että pääsemme toteuttamaan sen nyt ensimmäistä kertaa C Moren ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piirin kanssa. Lapsiparkki mahdollistaa lapsiperheille paremman pääsyn SuomiAreenan tilaisuuksiin, kertoo SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto. 

Lapsiparkki on tarkoitettu 4–7-vuotiaille lapsille ja se on maksuton SuomiAreenan kävijöille.

– Luvassa on mm. maistiainen C Moren ohjelmistosta Muumilaakson tarinoiden muodossa sekä lauluja ja leikkejä ohjaajien kanssa. SuomiAreenassa menossa mukana ovat myös Muumimaailmasta tutut hahmot Muumipeikko ja Pikku Myy, jotka seikkailevat alueella maanantaista keskiviikkoon. Suosikkihahmot ovat nähtävissä myös MTV-lavalla ”Pikku Myyn Jymy-yllätys” esityksessä, vinkkaa C Moren tiimi.

SuomiAreena järjestetään 10.-14.7.2017 Porissa jo 12. kerran. SuomiAreenan koko ohjelma julkistetaan huomenna tiistaina 6.6. kello 9.30. Tiedotustilaisuutta voi seurata suorana MTV Katsomossa.