Mainos

#SuomiAreena täytti Twitterin

SuomiAreenan aikana lähetettiin yli 33 000 tviittiä, selviää AgendaSurferin tutkimuksesta. Tviitit tavoittivat yli 9 miljoonaa ihmistä. Vuonna 2015 SuomiAreenasta lähetettiin 21 000 tviittiä. 

Yksittäisiä tviittaajia on viikon aikana ollut yli 6 000. Aktiivisimmat tviittaajat ovat olleet organisaatiot. Eniten tviittejä viikon aikana tviitattiin Työn tulevaisuus -keskustelusarjasta. Ylipäätään viikon kovimmaksi puheenaiheeksi nousi työ ja esimerkiksi pelkästään maanantaina työelämästä ja eläkkeestä lähetettiin yli 1000 tviittiä. 

SuomiAreenan puhutuin henkilö oli Anneli Auer, joka piti ensiesiintymisensä keskiviikkona 13.7. SuomiAreenalla. Hänestä lähetettiin torstaihin mennessä yli 270 tviittiä, jos uudelleentviittauksia ei lasketa. Suosituin ministeri Twitterissä oli Anne Berner, joka mainittiin yli 140 tviitissä. 

Ahkerin puolue tviittaamaan oli kokoomus, joka lähetti viikon aikana yli 60 tviittiä. Passiivisin tviittaaja oli vihreät, joka oli lähettänyt torstaihin mennessä vain 5 tviittiä. 

Lähde: http://agendasurfer.com/