Mainos

SuomiAreena starttasi huippuluvuilla – Renny Harlin hurmasi MTV-lavalla keskiviikkona

Suomen suurin keskustelutapahtuma SuomiAreena Porissa on vetänyt alkuviikosta ennätyskävijämäärät. Maanantaina kävijöitä keskusteluissa oli yhteensä yli 10 000, kun viime vuonna kävijöitä oli maanantaina reilut 9 000. Tiistaina kävijöitä oli yli 17 000, kun viime vuonna tiistain luku oli reilut 14 000.

–Tänä vuonna sää ei ole suosinut samalla tavalla kuin vuosi sitten, mutta silti kävijämäärät ovat entisestään kasvaneet. Tämä osoittaa, että yhteiskunnallinen keskustelu kiinnostaa laajasti, sanoo SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöliiketoimintajohtaja Mari Haavisto.

Myös sosiaalisessa mediassa on lyöty ennätyksiä.

– Keskiviikkoon kello 16 mennessä tavoittavuus on ollut pelkästään Twitterissä yli 12,5 miljoonaa. Suosituimmat hashtagit ovat olleet #suomiareena ja #suomiareena 2019. Tässä keskustelussa jokaisella on mahdollisuus olla mukana, mikä tekee SuomiAreenasta huippusuositun ja pidetyn kokonaisuuden, iloitsee SuomiAreenan digitiimin vetäjä Kristoffer Ignatius.

Keskiviikkona MTV-lavan ääreen Porin torille kokoontui lähes viisisataa ihmistä kuuntelemaan kaupunkien C21-verkoston Kiina-aiheista keskustelua, johon osallistui myös elokuvaohjaaja Renny Harlin. Kiinassa asuva Harlin oli saapunut Poriin edellisenä iltana.

– Eilen oli kylmä ja satoi, ja minua huolestutti, että tuleeko kukaan kuuntelemaan meidän paneeliamme. Mutta täällähän on aurinkoista ja lämpöäkin yli 20 astetta – suorastaan helleaalto, hyväntuulinen Harlin naureskeli.

SuomiAreenan värikkäät keskustelut jatkuvat vilkkaana päätöspäivään perjantaihin asti. Torstaina MTV-lavalla keskustellaan muun muassa siitä, minkälainen huumori uppoaa suomalaisiin. Perjantaina puolestaan kuullaan SuomiAreenan historian ensimmäinen Lasten keskustelu.

Lisätiedot:

Mari Haavisto, SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöliiketoimintajohtaja, puh. 050-3956135

Tiina Lehtonen, SuomiAreenan tuottaja, Porin kaupunki puh. 044-7011021

Leea Ollikainen, tapahtumatuottaja, SuomiAreena, Mediahub, puh. 040-7338857