Mainos

SuomiAreena ja Asuntomessut yhteistyöhön Porin superviikkoina

SuomiAreena ja Asuntomessut tekevät ensi kesänä laajaa yhteistyötä, mikä näkyy useina eri keskustelutilaisuuksina Porissa.

Heinäkuu on Porissa kaiken kaikkiaan varsinainen superkuukausi, kun kaupungissa järjestetään samaan aikaan SuomiAreena, Asuntomessut ja PoriJazz.

SuomiAreena näkyy ja kuuluu Asuntomessualueella, kun messuilla järjestetään kaksi SuomiAreena Goes Asuntomessut -keskustelua. Ensimmäinen keskustelu käydään heti messujen avajaispäivänä 6.7.2018.

Asuntomessut on lisäksi mukana näkyvästi SuomiAreena-viikolla, kertoo SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöjohtaja Mari Haavisto.

– SuomiAreenassa nähdään uudenlainen keskustelusarja nimeltä ”Asumisen tunti <3 Asuntomessut”, eli SuomiAreenan jokaisena päivänä pidetään tunnin mittainen asumisaiheinen keskustelu.

–  Mukana on useita järjestäjätahoja, jotka nostavat asumisen ajankohtaisia aiheita esille. Keskustelut striimataan ja niitä voi seurata livenä myös Asuntomessualueen isoilta näytöiltä. On hienoa, että pääsemme näkymään toistemme tapahtumissa ja tuomaan näin lisäarvoa kävijöillemme, Haavisto iloitsee.

Osuuskunta Suomen Asuntomessujen viestintäpäällikkö Leena Honkajuuri pitää yhteistyötä hyvänä keinona syventää asumiseen liittyvää julkista keskustelua.

–  Asumisen tunti -keskustelusarja sekä SuomiAreena Goes Asuntomessut -tilaisuudet ovat hieno lisä päästä keskustelemaan useiden eri asiantuntijoiden kanssa asumiseen liittyvistä kysymyksistä ja siitä, mitä hyvä asuminen Suomessa oikeastaan tarkoittaa, Honkajuuri kertoo.

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, jonka järjestävät yhdessä tuotantoyhtiö Mediahub Helsinki ja Porin kaupunki. SuomiAreenan mediakumppani on MTV. SuomiAreena järjestetään ensi kesänä Porissa 16-20.7.2018. Asuntomessut järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018.

Lisätiedot:

Mari Haavisto, SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöjohtaja, p. 050 395 6135

Leena Honkajuuri, viestintäpäällikkö, Suomen Asuntomessut, p. 040 1955943