Mainos

SuomiAreena Goes mukana Asuntomessujen avajaisissa Porissa – aiheena asuminen läpi ihmiselämän

SuomiAreena Goes Asuntomessut -keskustelussa pohditaan muun muassa sitä miten aluesuunnittelussa otetaan huomioon ihmisen koko elinkaari. Keskustelu käydään perjantaina 6.7. kello 11-11.45, ja sitä voi seurata myös suomiareena.fi-sivuilla.

Suora lähetys Asuntomessuilta Porista alkaa kello 10.30, jolloin rouva Jenni Haukio lausuu Asuntomessujen avaussanat AsukasAreenalla. Avajaissanojen jälkeen vuorossa on ministeri Kimmo Tiilikaisen alustuspuheenvuoro, joka johdattelee kohti SuomiAreena Goes Asuntomessut -keskustelutilaisuutta.

Tilaisuuden aiheena on Asuminen läpi ihmiselämän, ja keskustelussa käsitellään muun muassa miten aluesuunnittelussa ja rakentamisessa otetaan huomioon koko ihmisen elinkaari ja mitä suomalaiset asumiselta kaipaavat.

Keskustelemassa ovat ministeri Kimmo Tiilikainen, apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä, ylijohtaja Hannu Rossilahti, toimialajohtaja Ulla-Kirsikka Vainio,

Porin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Diana Bergroth-Lampinen. Tilaisuuden juontaa MTV:n uutisankkuri Peter Nyman.

Porissa vietetään tänä kesänä Superkesää, kun SuomiAreenan lisäksi kaupungissa on myös Asuntomessut sekä Pori Jazz. Superkesän kunniaksi Porissa on maksuton julkinen liikenne viikolla 29.

SuomiAreena Porissa 16.-20.7.