Mainos

SuomiAreena Goes Asuntomessut: Uusin asuminen historiallisessa kasarmimiljöössä

SuomiAreena Goes Asuntomessut -keskustelutilaisuudessa perjantaina 12. heinäkuuta 2019 paneudutaan suomalaiseen asumiseen ja Kouvolan Asuntomessuihin. Ylläolevasta linkistä voit seurata keskustelua suorana perjantaina 12.7.

Tulevana perjantaina avautuvat kesän 2019 Asuntomessut Kouvolan Pioneeripuistossa, joka on vanha kasarmialue. Tulevassa keskustelussa pohditaankin muun muassa, minkälaisia vaikutuksia alueen käyttötarkoituksen muutoksella on kaupungin elinvoiman kannalta ja miksi alueiden ja rakennusten muuttaminen uuteen käyttöön on juuri nyt niin ajankohtaista.

 SuomiAreena Goes Asuntomessut -keskustelu

  • perjantaina 12. heinäkuuta 2019 klo 11.00–11.30 Kouvolan Asuntomessuilla Pioneeripuistossa 
  • Asuntomessujen avajaiset klo 10.30–11.00

Kaupunkien menestys on riippuvainen myös rohkeudesta ja kyvystä tehdä asioita uudella tavalla. Minkälaisin tavoin Suomen kaupungeista tehdään houkuttelevia asukkaille – entä mitkä ovat Kouvolan valttikortit uusien asukkaiden kiinnostuksen herättämiseksi? Keskustelussa kuullaan myös nuorempien sukupolvien ajatuksia ja toiveita tulevaisuuden asumisestaan. 

Ennen keskustelun käynnistymistä Kouvolan asuntomessut avaa kunta- ja omistajaohjausministeri Sirpa Paatero ja avaussanat lausuu Karjalan prikaatin komentaja Pasi Välimäki. Asuntomessujen avajaisia sekä keskustelua voit seurata yltä suorana perjantaina tai saapua paikalle Kouvolan Asuntomessuille. 

Keskustelemassa ovat Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka, kansanedustaja Ville Kaunisto, Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Reina ja Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Anna Tapio. 

Keskustelun juontaa MTV Uutisten ankkuri Jaakko Loikkanen.