Mainos

SuomiAreena Goes Akateeminen: Tuovatko self help -kirjat onnen?

.

SuomiAreena Goes Akateeminen -keskustelutilaisuudessa etsitään täydellistä elämää keskiviikkona 31.10., kun aiheena ovat hyvinvointikirjat. Voit katsoa keskustelun ylläolevasta linkistä keskiviikkona kello 17 alkaen.

Elämäntaito- ja self help -kirjat myyvät hyvin, mutta voiko kirjalla saada elämänsä kuntoon? Tätä kysytään SuomiAreena Goes Akateeminen -keskustelussa keskiviikkona 31.10. kello 17-18. Aiheesta ovat keskustelemassa hyvinvointikirjojen kirjoittajat Sari Helin, Pekka Aarninsalo, Heidi Alamikkelä, Piia Koriseva sekä sekä esikoisromaaninsa kirjoittanut Sisko Savonlahti. 

Tilaisuuden juontaa MTV Uutisten toimittaja Aino Huilaja. Hän odottaa värikästä keskustelua.

– Odotan, että keskustelijat ovat erimielisiä onnellisen elämän käsitteestä, sillä teokset ovat keskenään hyvin erilaisia.

Huilaja kertoo olleensa alun perin skeptinen hyvinvointikirjoja kohtaan, mutta alkaneensa pikku hiljaa ymmärtää niitä.

– Itse en ole ajatellut tämänlaisia kirjoja ensisijaisena keinona lisätä elämän onnellisuutta, mutta sieltä on avautunut uudenlainen maailma, kun olen kahlannut näitä läpi. Olen alkanut jollakin tavalla ymmärtää self help -kirjallisuutta. Jos näille kirjoille antaa mahdollisuuden, voivat ne varmasti auttaa joitakin. Lukijan täytyy haastaa itseään, tutkailla omaa elämäänsä peilinomaisesti.

Keskustelua voit seurata joko livenä paikan päällä Akateemisessa Kirjakaupassa Helsingin keskustassa tai striimiä yllä olevasta linkistä alkaen keskiviikkona 31.10. kello 17.