Mainos

Suomalaisen muotimaailman tähti Teemu Muurimäki suunnittelee malliston SuomiAreenalle

SuomiAreena ja suomalainen vaatemerkki Formal Friday aloittavat yhteistyön ja luovat malliston SuomiAreenalle. Malliston suunnittelee Formal Fridayn luova johtaja, maailmalla menestystä niittänyt porilaissyntyinen Teemu Muurimäki.                

– Suunnittelun lähtökohtana oli tehdä laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka muistuttavat kesätapahtuman fiiliksestä vielä syksylläkin. Inspiroiduin sinivalkoisen Suomen monivärisyydestä sekä SuomiAreenan värikkäistä keskusteluista ja tunnelmasta, Muurimäki kertoo.

Muurimäen suunnittelema näyttävä mallisto sisältää tuotteita niin miehille kuin naisille sekä asusteita. Osa tuotteista on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kuten Suomen armeijan ylijäämäkankaasta.

– Meiltä on jo pitkään toivottu SuomiAreena-tuotteita ja on aivan mahtavaa, että saatiin suunnitteluun mukaan kansainvälisesti menestynyt vaatesuunnittelija Teemu Muurimäki. Halusimme tuotteista sellaisia, että niitä on mukava käyttää tapahtumaviikon ulkopuolella ja muistella kesän kovimpia keskusteluja, kommentoi SuomiAreenan vastaava tuottaja ja Mediahub Helsingin sisältöjohtaja Mari Haavisto. 

Formal Friday on erikoistunut laadukkaisiin ja toimiviin miesten vaatteisiin. Malliston SuomiAreena-tuotteet ovat myynnissä SuomiAreenalla Formal Fridayn pop up -kaupassa ja tilattavissa ennakkoon Formal Fridayn nettikaupasta kevään aikana.

Suomen suurin keskustelutapahtuma, SuomiAreena, järjestetään 10.-14.7. Porissa. MTV:n ja Porin kaupungin järjestämän tapahtuman teema on tänä kesänä Suomi 100 - Yhdessä.