Mainos

Speakerscorner avautuu ensimmäistä kertaa SuomiAreenassa – sana on kaikille vapaa perjantaina

SuomiAreenan historian ensimmäinen Speakerscorner tarjoaa yleisölle mahdollisuuden julkisiin puheenvuoroihin perjantaina 20.7. kello 10-11 SuomiAreena-rannan lavalla. Lähetys striimataan Katsomossa ja suomiareena.fi-sivuilla.

Speakerscorner on avoinna kaikille, ja puhujat otetaan lavalle ilmoittautumisjärjestyksessä. SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöjohtaja Mari Haavisto kertoo Speakerscornerin syntyneen halusta tarjota SuomiAreena-kävijöille mahdollisuus kertoa mielipiteensä suurelle yleisölle.

– SuomiAreenan Speakerscorner on pyörinyt ideana mielessä jo useamman vuoden. On hienoa, että pääsemme nyt ensimmäistä kertaa toteuttamaan sen ja edistämään tälläkin tavalla moniäänistä dialogia SuomiAreenassa. Speakerscornerissa myös ne henkilöt, jotka eivät ole viikon aikana nousseet vielä lavalle, pääsevät nostamaan esiin haluamiaan puheenaiheita ja näkökulmia.

Speakerscorneriin ilmoittaudutaan SuomiAreena-rannan lavalla klo 9.30 alkaen. Puheenvuorojen kesto on 1–3 minuuttia. Haaviston mukaan sana on vapaa, kunhan yhteisiä pelisääntöjä noudatetaan.

– Kun sana on vapaa, on vastuukin suuri. Speakerscornerissa noudatetaan sekä hyviä tapoja että kunnioitetaan toisia ihmisiä ja heidän mielipiteitään. Lavalla pääsee haastamaan itsensä ja argumentoimaan oman mielipiteensä uskottavasti. Luotamme, että SuomiAreenan kävijät ottavat haasteen innolla vastaan.

Tilaisuuden juontaa MTV Uutisten toimittaja Saara Rantanen.

Lisätiedot:

Mari Haavisto, SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöjohtaja, puh. 050 3956135

Leea Ollikainen, tapahtumatuottaja, SuomiAreena, puh. 040 733 8857

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena järjestetään Porissa 16.-20.7.2018. Tänä kesänä jo 13. kertaa järjestettävän tapahtuman pääteema on turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Veikkaus, Puolustusvoimat ja DNA. 

Kuvia ja SuomiAreena-logot löydät osoitteesta suomiareena.photodeck.com

Akkreditoidu täältä