Mainos

Puhu suusi puhtaaksi SuomiAreenalla ja kostuta se Pore Pöytävedellä

Satakunnan Osuuskauppa, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas ja SuomiAreena ovat sopineet yhteistyöstä tulevan kesän SuomiAreenaan tuotettavista brändätyistä Laitilan Pore Pöytävesipulloista.

SuomiAreena-kaulaetiketeillä varustettu Pore Pöytävesi on SuomiAreenan keskustelijoiden virallinen janojuoma. Lisäksi vettä voi ostaa tapahtumapaikoilla kiertävistä myyntipisteistä ja kaikista Satakunnan Osuuskaupan ruokakaupoista Porissa.

– Satakunnan Osuuskauppa on maakunnallisena osuustoimintayrityksenä arvojensa mukaisesti vahvasti mukana tukemassa seudullista elintarviketeollisuutta, kertoo Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

SuomiAreena-pullojen valmistus aloitettiin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalla toukokuussa. Pullojen vesi on Laitilan harjujen suodattamaa raikasta pohjavettä.

– Olen mielissäni siitä, että juuri Laitilan Pore-vesi on päätymässä SuomiAreenan keskustelujen voiteluaineeksi. SuomiAreena on kansallisella tasolla tärkein ja merkittävin yhteiskunnallisen keskustelun foorumi, joten me tehtaalla olemme äärimmäisen ylpeitä siitä, että saamme Pore-vedellämme olla osa tätä tapahtumakokonaisuutta, toteaa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka.

Punainen etiketti korvaa Pore-veden tavallisen sinisen värin ja tekee pulloista SuomiAreena-henkiset. Kevyesti hiilihapotettua vettä valmistetaan yhteensä 30 000 pullon erä.

– SuomiAreenalla on tänä kesänä 800 puhujaa. Viikko kun puhutaan, niin kyllähän siinä suu kuivuu. SuomiAreena-pullot löytyvät kaikilta SuomiAreenan päälavoilta, kertoo SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto MTV:ltä.