Mainos

Muistatko Kirsi Alm-Siiran tuolilta putoamisen? Tuolin värikäs matka jatkuu SuomiAreena-rannassa

SuomiAreenan kierrätyskatsomo on herättänyt laajaa huomiota, ja mukaan on lähtenyt muun muassa kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen ja koko kansalle tuttu MTV Uutisten toimittaja Kirsi Alm-Siira.

Tuoli-projekti osallistaa porilaiset luomaan yhteisöllisen katsomo-alueen SuomiAreena-rantaan. Jokainen kaupunkilainen voi osallistua tuoli-projektiin lahjoittamalla tuolin, jakkaran tai penkin Etelärannan uudelle SuomiAreena-rannan tapahtuma-alueelle. Kaikki tuolit lahjoitetaan tapahtuman jälkeen SPR:n Kontille.

Myös Osuuskunta Suomen Asuntomessut lahjoittaa projektiin toimistotuolin, joka on kiertänyt ainakin 13 messut vuodesta 2005n. Tuolien tarinat ovat iso osa projektia. Tuoli on itsessään hyvin arkinen esine, mutta kätkee sisäänsä muistojen kirjon. Kirsin tapauksessa nauraa ovat saaneet sekä työkaverit että myös useat suomalaiset.

– Tämä tuoli on tuonut ihmisille paljon iloa. Minuun se jätti lähtemättömän jäljen keväällä 2010. Olin lukemassa Maikkarin aamulähetyksessä uutisia, kun tuoli petti yllättäen altani. En ehtinyt tehdä mitään ja alle sekunnissa löysin itseni lattialta. Yritin parhaani mukaan pitää pokkaa, mutta ajattelemani kohtelias anteeksipyyntö muuttui hysteeriseksi naurukohtaukseksi, kertoo uutistoimittaja Kirsi Alm-Siira.


MTV Uutisten toimittaja Antti Tuuri tulee paikalle kauppakeskus Puuvillaan lahjoittamaan Kirsin tuolin ja on tavattavissa tapahtumassa Porilaine peräkonttiskirppiksellä lauantaina 19. toukokuuta

Voit osallistua mukaan tuomalla tuolin kauppakeskus Puuvillaan Poriin 19.5 ja kertomalla sen tarinan. Tarinan voi kirjoittaa paikan päällä tai tuo valmiiksi kirjoitettu tarina keräyspaikalle. Tarina voi olla muisto, kertomus tai vaikkapa kuvailu siitä, millainen tuolin omistaja tai käyttäjä oli. Tuolin vastaanottajilla on vaatimuksena vain se, että tuoli on ehjä, siinä ei ole paksuja pehmusteita ja sillä on käyttöikää jäljellä.