Mainos

Ämpärit villitsevät yleisöä SuomiAreenassa

MTV:n päivittäin jakamat ämpärit ovat saaneet kansan liikkeelle SuomiAreenassa ja ne ovat menneet kuin kuumille kiville. Ämpäreitä on jaettu tähän mennessä 300 kappaletta, ja viimeiset 200 ämpäriä jaetaan tänään alkaen kello 16.45 MTV:n järjestämän keskustelun yhteydessä. Keskustelutilaisuus pidetään kello 17.00–18.15 Purje-lavalla. 

– Ämpärit ovat saaneet suomalaiset liikkeelle ja käyttötarkoituksia on näkynyt kaupungilla monia. Ihmiset ovat käyttäneet niitä muun muassa kauppakasseina ja torituoleina. MTV:n tilaisuudessa ämpäreille löytyy vielä yksi uusi käyttötarkoitus eli viikon aikana napatut ämpärit kannattaa ottaa tilaisuuteen mukaan, vinkkaa SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto.

Illan keskustelussa, Mediavaikuttajat tulikokeessa –  Sinä päätät, millainen on tulevaisuuden TV, mediavaikuttajat ottavat mittaa toisistaan pitchaamalla näkemyksiään tulevaisuuden televisiosta. Alan ammattilaiset esittävät oman näkemyksensä siitä, millainen televisio on tulevaisuudessa, ja paikalla oleva yleisö saa äänestää oman suosikkinsa ämpäreillä.

Mukana keskustelussa ovat liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.), Bonnierin toimitusjohtaja Tomas Franzén, Töttöröö Networksin toimitusjohtaja Joona Haatainen, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund, Solar Filmsin tuottaja Markus Selin ja GooglenOssi Ahto. Tilaisuuden juontaa MTV Uutisten toimittaja Kirsi Alm-Siira.