Mainos

MM-kultaleijonat villitsivät Avajaisbileissä – SuomiAreena-viikolle huima startti

Suomen suurimman keskustelutapahtuman SuomiAreenan Avajaisbileet keräsivät maanantaina satapäisen yleisön juhlimaan MM-kultaleijonia SuomiAreena-rantaan. Paikalle oli kerääntynyt yli 700 ihmistä hurraamaan porilaislähtöisille Oliwer Kaskelle, Niko Ojamäelle ja Juho Lammikolle.

Avajaisbileet juonsi legendaarinen Antero Mertaranta, ja juhlakansaa villitsi myös paikalle tuotu MM-pokaali ”Poika”.

– SuomiAreenalla oli komea startti. Rapsakasta kesäsateesta huolimatta paikalle oli tullut runsain joukoin ihmisiä juhlistamaan Porin omia kultasankareita, ja tunnelma oli mitä lämpimin, iloitsi SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöliiketoimintajohtaja Mari Haavisto.

Porin kaupunki paljasti juhlissa rakentavansa Isomäen alueelle paikallisten sankareiden kunniaksi paljon toivotut kuntoportaat, jotka nimetään Mestareiden portaiksi. Juhlassa Kaskea, Lammikkoa ja Ojamäkeä muistettiin myös personoiduilla, Porin brändin mukaisilla pelipaidoilla.

SuomiAreena-viikon aikana luvassa on myös paljon muuta jääkiekkohuumaa. MM-kullan voittaneiden Leijonien kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila vierailee tiistaina MTV Uutiset Liven vieraana ja keskiviikkona pelataan jääkiekon hyväntekeväisyysottelu Isomäki Areenalla.

Tiistai jännittävä politiikkapäivä

Huomenna tiistaina hallitus ja oppositio kohtaavat SuomiAreenassa ensimmäisen kerran vaalien jälkeen puheenjohtajatentissä. Tentin juontavat MTV Uutisten politiikan toimittajat Juha Kaija ja Johanna Tuuri.

Maanantaina startanneet SuomiAreenan Arvopuheet saavat myös jatkoa tiistaina, kun pääministeri, sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne kohtaa lavalla opetusministerin, vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin ja perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon.

– Tiistai on kova päivä politiikassa. Antti Rinne on ensimmäistä kertaa pääministerin roolissa SuomiAreenan lauteilla. On jännittävää nähdä miten oppositio haastaa häntä tentissä, Haavisto sanoo.

Lisätiedot:

Mari Haavisto, SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöliiketoimintajohtaja, puh. 050-3956135

Tiina Lehtonen, SuomiAreenan tuottaja, Porin kaupunki puh. 044-7011021

Leea Ollikainen, tapahtumatuottaja, SuomiAreena, Mediahub, puh. 040-7338857