Mainos

Leea Ollikainen ja Tiina Lehtonen aloittavat SuomiAreenan tapahtumatuottajina

SuomiAreenan tiimi vahvistuu kesälle 2018, kun Leea Ollikainen aloittaa SuomiAreenan tapahtumatuottajana MTV:n tiimissä ja Tiina Lehtonen Porin kaupungilla.

MTV Uutisten pitkäaikainen taloustoimittaja LeeaOllikainen aloittaa työtehtävissään syksyllä ja tulee olemaan vastuussa SuomiAreenan ohjelmasta. Ollikaisella on vahva tuntemus suomalaisesta yhteiskunnasta, sillä hän on seurannut talouselämän ilmiöitä, ihmisiä, päätöksentekoa ja käänteitä lähes 20 vuoden ajan.

– Odotan innolla syksyä, kun pääsen tekemään loistoporukalla vuoden 2018 SuomiAreenaa tuttujen ja uusien tahojen ja organisaatioiden kanssa. Tavoitteena on tosissaan muttei tosikkona tehdä puheen ja kohtaamisten SuomiAreena. Ensi vuonna on luvassa passeli sekoitus asiallista ja hilpeää menoa Porissa, vinkkaa Ollikainen.

Porin kaupungin uutena SuomiAreenan tuottajana aloittaa 1.8.2017 Tiina Lehtonen. Lehtonen on ollut mukana tapahtuman järjestelyissä vuodesta 2008 ja toiminut aikaisemmin muun muassa SuomiAreenan tapahtumapäällikkönä sekä tapahtumakoordinaattorina. Lehtonen työskentelee samalla Asuntomessut Porissa 2018 -tapahtuman tiedottajana.

– Tapahtuma on minulle tuttu jo kymmenen vuoden ajalta, joten on hienoa päästä toteuttamaan sitä nyt uudessa roolissa. Kaksoisroolini sekä SuomiAreenan tuottajana että Asuntomessut Porissa 2018 –tiedottajana tulee olemaan haastava, mutta myös täynnä mahdollisuuksia. Kesästä 2018 on tulossa Porissa huikea, iloitsee Lehtonen.

Porin kaupungin nykyinen SuomiAreenan tuottaja Kristian Vainio siirtyy muihin tehtäviin. Mediahub Helsinki Oy:n sisältöjohtaja Mari Haavisto jatkaa SuomiAreenan vastaavana tuottajana. Haaviston työnkuvaan kuuluu tapahtuman kokonaisvastuun ohella muun muassa tapahtuman kehittäminen ja kumppanuudet.

– SuomiAreenan ohjelmasta tulee entistä kiinnostavampi, kun saamme Leean tiimiimme. Tiinalla puolestaan on vahva kokemus SuomiAreenasta sen alkuvuosista alkaen, joten tapahtuma on varmoissa käsissä. Tällä porukalla on hienoa tehdä Suomen suurinta yhteiskunnallista keskustelutapahtumaa ja kehittää siitä vieläkin houkuttelevampi tulevina vuosina, Haavisto sanoo.