Mainos

LähiTapiola SuomiAreenan pääyhteistyökumppaniksi

Elämänturvayhtiö LähiTapiola lähtee SuomiAreenan pääyhteistyökumppaniksi vuoden 2019 SuomiAreenassa Porissa. SuomiAreena ja LähiTapiola allekirjoittivat sopimuksen pääyhteistyökumppanuudesta tänään.

LähiTapiolan markkinointijohtaja Olli-Pekka Pohjanmäki sanoo yhtiön pitävän SuomiAreenan ensi kesän teemoja – tulevaisuuden osaamista ja innovaatioita – tärkeinä ja ajankohtaisina aihealueina.

– Elämänturvayhtiönä LähiTapiolalla on merkittävä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Haluamme osaltamme olla edistämässä turvallisuutta myös tulevaisuuden oppimisen ja innovaatioiden kautta, Pohjanmäki sanoo. 

– Yksi tulevaisuuden uusista kansalaistaidoista on tietoturvaosaaminen, ja me LähiTapiolalla olemmekin panostaneet viime vuosina erityisesti sen edistämiseen. Siinä hengessä esittelemme ensi kesänä SuomiAreenassa nimenomaan tietoturvainnovaatioita.

SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöliiketoimintajohtaja Mari Haavisto odottaa SuomiAreenan ja LähiTapiolan yhteistyöltä paljon.

– On hienoa päästä tekemään ensi kesän SuomiAreenaa yhdessä. LähiTapiolan ensi kesän suunnitelmat tuovat mielenkiintoista yhteiskunnallista sisältöä SuomiAreenaan.

Vuoden 2019 SuomiAreenan pääyhteistyökumppaneita ovat LähiTapiolan lisäksi jo kesällä julkaistut Business Finland, opetusalan ammattijärjestö OAJ ja DNA.

Mediahub Helsinki ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan 14. kerran Porissa heinäkuussa 2019. MTV on SuomiAreenan mediakumppani.

Lisätiedot:

Mari Haavisto, vastaava tuottaja, SuomiAreena, puh. 050 3956135

Olli-Pekka Pohjanmäki, markkinointijohtaja, LähiTapiola, puh. 040 163 0474