Mainos

Kieku tuo SuomiAreenan keskustelut podcasteiksi

Suomalainen puhemediapalvelu Kieku tuo yhteistyössä SuomiAreenan kanssa yli 120 SuomiAreena-keskustelua podcasteina yleisön kuunneltaviksi.

SuomiAreenan keskusteluja voi kuunnella Kiekun iOS-sovelluksella ja Kiekun palvelussa osoitteessa kieku.com seuraamalla SuomiAreena-kanavaa. 

SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto on innoissaan SuomiAreenan uudesta jakelukanavasta.

SuomiAreena järjestetään tänä kesänä 12:ta kertaa. Vuosi vuodelta olemme kasvattaneet sisältöjen määrää ja niitä on voinut perinteisesti seurata tv:stä, netistä ja radiosta. Kieku tarjoaa meille upean mahdollisuuden saada sisältömme myös podcasteiksi. Näin SuomiAreena-keskusteluja on helppo seurata vaikka kesälomamatkalla autossa, Haavisto sanoo.

Kieku tarjoaa puhemediapalvelun toimitusjohtajan Sampsa Fabritiuksen mukaan SuomiAreenan yhteiskuntaa puhuttaville keskusteluille täydentävän ja luontevan jakelukanavan.

– Suomi tarvitsee yhteiskunnallista keskustelua ideoista seuraavalle sadalle vuodelle enemmän kuin pitkään aikaan. Siksi olemme erityisen iloisia yhteistyöstä SuomiAreenan kanssa. Keskusteluun tarvitaan kaikki mukaan, minkä vuoksi Kieku on mukana jakamassa sisältöä vielä laajemmalle yleisölle, sanoo Fabritius.