Mainos

Kansanedustajat kysyvät, ylioppilaat vastaavat

SuomiAreena goes Eduskunta -tilaisuus järjestetään otsikolla Tuhatta ja sataa tulevaisuuteen Suomi keskiviikkona 15.2. kello 16 alkaen. Tilaisuus on katsottavissa suorana MTV Katsomosta kello 16 alkean.

Tilaisuudessa pohditaan Suomen sekä suomalaisten menestystä. Kyrö Distilleryn toimitusjohtaja Miika Lipiäinen  ja tietokirjailija Maaretta Tukiainen kertovat menestyksestä, mistä se tulee ja millaista rohkeutta menestykseen vaaditaan.

Keskustelussa siitä, mitä jokainen voi tehdä, jotta Suomi pärjää ja menestyy, on mukana eduskunnan nuorimpia kansanedustajia Petri Honkonen (kesk), Ozan Yanar (vihr) ja Hanna Sarkkinen (vas) sekä Kallion lukion vasta valmistuneita ylioppilaita. Kansanedustajat ovat etukäteen lähettäneet Kallion lukiolaisille kysymyksiä, joihin nuoret vastaavat videolla.

Toimittajaopiskelijat Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta valitsivat tilaisuudessaan keskusten teemaksi populismin. He haluavat selvittää tilaisuudessa. yhdessä kansanedustajien Saara-Sofia Sirénin (kok) ja Ilmari Nurmisen (sd) kanssa miten populismille voi pärjätä.