Mainos

Live 15.30: Huippunopea 5G-verkko tulee vaikuttamaan kaikkien arkeen – mobiiliteknologian muutokset aiheena SuomiAreena Goes 5G -keskustelussa Tampereella

SuomiAreena Goes 5G -keskustelutilaisuudessa Tampereella kerrotaan mitä 5G-verkko käytännössä tarkoittaa ja miten se tulee muuttamaan arkeamme. Alan kehitystä tarkkaan seuranneet asiantuntijat ovat mukana avaamassa asiaa yleisölle SuomiAreena Goes 5G -keskustelussa Tampereella keskiviikkona 27.6 kello 15.30. Tuolloin voit myös seurata lähetystä livenä yllä olevasta Katsomo-videosta.

Suomi on perinteisesti ollut kärkijoukoissa kehittämässä uutta mobiiliteknologiaa, jatkaako 5G-verkko Suomen menestystarinaa mobiilikäytön ja teknologian edelläkävijämaana? Asiantuntijoiden mukaan 5G mullistaa arjen teknologiaa merkittävällä tavalla – sen avulla voidaan muun muassa yhdistää yhä enemmän palveluita ja esineitä suoraan verkkoon.

Kuluttajille 5G on kuitenkin vielä melko etäinen asia, mutta tämä asia korjataan SuomiAreena Goes 5G -keskustelussa Tampereella. Aiheesta ovat keskustelemassa Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila, Tampereen kaupungin Elinvoima ja kilpailukyky -palvelualueen johtaja Teppo Rantanen, startup-yrittäjä ja taloustieteilijä Maria Ritola sekä Ylen tuotantojohtaja Janne Yli-Äyhö. Keskustelun vetää MTV Uutisten ankkuri Kirsi Alm-Siira.

Keskustelu käydään Frenckellin aukiolla Tampereella 27.6.2018 klo 15.30. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.  Keskustelua voit seurata myös striiminä tässä artikkelissa olevalla Katsomo-videolla kello 15.30 alkaen.