Mainos

Hae mukaan vuoden 2018 SuomiAreenaan!

Haku vuoden 2018 SuomiAreenaan on alkanut ja se on auki elokuun loppuun saakka. Alustava pääteema ensi vuoden merkittävimmälle keskustelutapahtumalle on turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. Pääyhteistyökumppanit, lopullinen teema ja ajankohta julkaistaan heinäkuussa. 

SuomiAreenalle osallistuminen on järjestäjille maksullista, kävijöille SuomiAreenan kaikki tilaisuudet ovat edelleen ilmaisia. SuomiAreenalla järjestäjät voivat pitää keskustelutilaisuuden tai osallistua Kansalaistorin telttapaikalle, jossa heillä on mahdollisuus esitellä toimintaansa Porin ydinkeskustassa kävelykadulla ja kauppatorilla. Muista osallistumismuodoista löytyy lisätietoa SuomiAreenan nettisivuilta.

Toivomme, että kaikki yleisölle avoimet keskustelutilaisuudet menevät SuomiAreena-tiimin kautta. Näin pystymme palvelemaan kävijöitä paremmin ja ottamaan huomioon kaikki turvallisuusnäkökohdat. Jos haluatte suunnitella SuomiAreenan jonkun muun kuin lavatilaisuuden, otattehan yhteyttä SuomiAreena-tiimiin.

Hae mukaan täältä.

Keskustelutilaisuudet 

Vuonna 2018 SuomiAreenan keskustelut ovat kestoltaan tunnin mittaisia. Keskustelumaksun hintaan sisältyy tavallinen puheäänentoisto lavalla, lavakalusteet yms. Tarkemmat tiedot löytyvät SuomiAreenan nettisivuilta.

Osallistumismaksun hinta riippuu siitä, mihin kategoriaan organisaatio kuuluu: yhteiskunnallinen taho tai yritys. Lisäpalveluna voi tilata striimauksen, joka sisältää tilaisuuden striimauksen MTV:n Katsomo-palvelussa/SuomiAreena-nettisivuilla ja materiaalin omaan käyttöön.

Hae stipendiä keskustelutilaisuudelle

Stipendiä voivat hakea pienet yhteiskunnalliset toimijat, joilla ei ole mahdollisuutta maksaa keskustelutilaisuuden osallistumismaksua (1100 € + alv.). Stipendi ei kata lisäpalveluna tilattavaa striimausta. Stipenditahoiksi lasketaan mm. pienet kansalaisjärjestöt ja hyväntekeväisyystahot sekä alkuvaiheen start upit. Ilmaiseksi pääsevät mukaan myös tietyt yhteiskunnalliset tahot, joiden SuomiAreena-tiimi katsoo olevan välttämättömiä keskustelun moniäänisyyden kannalta. Tällaisia tahoja ovat muun muassa puolueet, eduskunnan valiokunnat ja muut tahot, joita SuomiAreena-tiimi pitää yhteiskunnallisen keskustelun kannalta olennaisina. Stipendikriteerit löytyvät SuomiAreenan nettisivuilta.

Kansalaistori

Kansalaistorille osallistuvat pääsevät esittelemään yrityksensä tai organisaationsa toimintaa SuomiAreenan vieraille. Kansalaistoripaikan hinta riippuu osallistuvan tahon kategoriasta, paikan koosta ja osallistumispäivien määrästä. Vaihtoehtoina on joko koko viikko tai alku- tai loppuviikko.

Lisätietoa Kansalaistorista löytyy SuomiAreenan nettisivuilta.

Valinnat tehdään syksyllä

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja ilmoitamme mukaan valituille osallistumisesta alkusyksyn aikana. Valitsemme järjestäjät parhaimpien sisältöideoiden perusteella. Jotta mahdollisimman moni ilmoittautuneista pääsisi mukaan ensi vuoden tapahtumaan, ehdotamme yhteistyötä muiden ilmoittautuneiden organisaatioiden kanssa, jos ehdottamanne aiheet ovat samankaltaisia. Tämä takaa jokaiselle taholle paremmat mahdollisuudet päästä mukaan SuomiAreenaan.