Mainos

Fazer avaa pop up -kahvilan SuomiAreenalle

Fazer Café tarjoaa herkullisten kahvilaelämysten lisäksi yhteiskunnallisia tapahtumia SuomiAreenan tapahtumavieraille. 

Fazer Café on avoinna SuomiAreenan aikana 11.–17.7. ja se sijaitsee keskeisellä paikalla Yrjönkadun ja Itäpuiston risteyksessä. 

– Halusimme tuoda Poriin aidon Fazer Cafén, joka on samalla kohtaamis- ja tapahtumapaikka tapahtumaan osallistuville. Kahvilasta on hyvä ottaa vauhtia tulevaan päivään hyvällä aamiaisella tai jatkaa keskustelua päivän päätteeksi kahvikupin ääressä. Kahvilaan ovat tervetulleita kaikki kesäisestä Porista nauttivat, niin paikalliset, lomailijat kuin tapahtumavieraatkin, kuvailee Fazer Cafés -liiketoiminnan johtaja Miika Kostilainen.

Fazer Café on tapahtumien keskipisteessä Porissa

Osana tapahtumaa, Fazerin kahvilassa järjestetään sekä Fazerin oma että muiden tahojen isännöimiä tilaisuuksia. Keskiviikkona 13.7. klo 10 Fazer järjestää tilaisuuden, jossa paljastetaan yrityksen lahja vuonna 2017 sata vuotta täyttävälle Suomelle. Tilaisuudessa ovat mukana keskustelemassa suomalaisesta työstä Fazerin konsernijohtaja Christoph Vitzthumin lisäksi opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen , ammattiliitto PAM:in puheenjohtaja Ann SelinHelsingin Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli HolmströmKynnys ry:n puheenjohtaja Amu Urhonen sekä Startup Refugees –verkoston perustaja Riku Rantala.

– Tulevana syksynä tulee kuluneeksi 125 vuotta siitä kun nuori ja rohkea Karl Fazer perusti ensimmäisen kahvilansa Helsingin Kluuvikadulle. Kahviloilla on kautta historian ollut rooli yhteiskunnallisen keskustelun näyttämöinä. SuomiAreena on merkittävä tapahtuma ja siksi halusimme olla näkyvästi läsnä myös tänä vuonna Porissa, Fazerin viestintä- ja brändijohtaja Ulrika Romantschuk kertoo.