Mainos

DNA jatkaa SuomiAreenan pääyhteistyökumppanina

DNA jatkaa Suomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan pääyhteistyökumppani jälleen ensi kesänä. DNA tarjoaa heinäkuussa järjestettävään tapahtumaan tietoliikenneyhteydet. Lisäksi yhteistyössä toteutettava valtakunnallinen SuomiAreenaTV mahdollistaa tapahtuman seuraamisen suorana myös kotisohvalta.

DNA ja Mediahub Helsinki ovat solmineet kaksivuotisen sopimukseen SuomiAreenan pääyhteistyökumppanuudesta aiempien kolmen vuoden jatkoksi. SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, jossa järjestetään 16.-20.7.2018 välisenä aikana noin 200 keskustelutilaisuutta. Mediahubin ja Porin kaupungin yhdessä järjestämä tapahtuma toteutetaan nyt 13. kerran. SuomiAreenan mediakumppani on MTV, joten SuomiAreenan sisällöt näkyvät laajasti suorana MTV:llä ja Katsomossa.

Tietoliikenneyhteyksien lisäksi DNA toteuttaa viime vuosien tapaan SuomiAreenalle oman televisiokanavan, SuomiAreenaTV:n. TV-kanava tuo kaikkien nähtäville tapahtuman parhaat palat. Mediahub tuottaa kanavalle lähetyksiä tapahtuman ajan aamusta iltaan. Lisäksi DNA tuo SuomiAreenan päälavoille isot näytöt, joista SuomiAreenan tapahtumia on mahdollista seurata.

– Yhteistyömme SuomiAreenan kanssa on ollut erittäin sujuvaa, joten olemme todella iloisia sen jatkumisesta. SuomiAreena on kasvanut todella isoksi kesätapahtumaksi ja onkin hienoa olla mahdollistamassa tällaiseen yhteiskunnallisesti merkittävään tapahtumaan kattavat tietoliikenneyhteydet, DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck kommentoi. 

– On hienoa, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä DNA:n kanssa ja kehittämään SuomiAreenaa yhdessä. Viime kesänä lanseerasimme yhdessä uuden SuomiAreena-apin, joka oli menestys. Myös ensi kesänä kaikki SuomiAreena-kävijät pääsevät käsiksi tapahtumaohjelmaan apin kautta, SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöjohtaja Mari Haavisto sanoo.

SuomiAreena järjestetään Porissa 16.-20.7.2018. Teemoina ovat turvallisuus, vastuullisuus ja suvaitsevaisuus.