Mainos

Äläs tyttö keskeytä! Naisen asema aiheena SuomiAreena goes Akateeminen -keskustelussa

Naisten ääni kuuluu kovempaa kuin aiemmin, mutta naisen euro on silti yhä noin 80 senttiä. Naisen asemasta ja sananvapaudesta keskustellaan torstaina 19.4. kaikille avoimessa SuomiAreena goes Akateeminen -tilaisuudessa Helsingissä. Keskustelijana on muun muassa ministeri Elisabeth Rehn.

Suomi on rankattu maailman onnellisimmaksi maaksi elää. Moni asia on hyvin. Silti naisen euro on yhä noin 80 senttiä. Sukupuoli vaikuttaa uralla etenemiseen. Vihapuhe uhkaa kaventaa keskustelua. Joka kolmas suomalainen nainen on EU:n tutkimuksen mukaan kokenut väkivaltaa. Nyt naisen ääni kuuluu kuitenkin kovempaa kuin aiemmin. Miten nämä muutoksen tuulet vaikuttavat?

Äläs tyttö keskeytä! Kaikille avoin keskustelu – Naisten asema ja sananvapaus Suomessa järjestetään torstaina 19.4. kello 17–18 Akateemisessa kirjakaupassa. Osoite on Keskuskatu 1, Helsinki.

Keskustelijoina ovat ministeri Elisabeth Rehn, kirjailijat Roman Schatz, Essi Tammimaa ja Eveliina Talvitie sekä kansanedustaja Ozan Yanar. Tilaisuuden juontaa MTV:n uutisankkuri Aino Huilaja.