Mainos

Järjestäjäksi

Haku vuoden 2018 SuomiAreenaan on alkanut ja se on auki elokuun loppuun saakka. Alustava pääteema ensi vuoden merkittävimmälle keskustelutapahtumalle on turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. Pääyhteistyökumppanit, lopullinen teema ja tarkka ajankohta julkaistaan heinäkuussa. 

SuomiAreenalle osallistuminen on järjestäjille maksullista, kävijöille SuomiAreenan kaikki tilaisuudet ovat edelleen ilmaisia. SuomiAreenalla järjestäjät voivat pitää keskustelutilaisuuden tai osallistua Kansalaistorin telttapaikalle, jossa heillä on mahdollisuus esitellä toimintaansa Porin ydinkeskustassa kävelykadulla ja kauppatorilla. Lue lisää osallistumismuodoista ja hinnoista Hinnat-sivulta. 

SuomiAreena-keskustelun tai -tilaisuuden järjestäjät ovat vastuussa omasta tilaisuudestaan, sen sisällöstä, suunnittelusta ja kaikista siitä aiheutuvista kustannuksista. 

Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä syksyn aikana, jolloin aletaan rakentaa vuoden 2018 SuomiAreenaa. Järjestäjät valitaan parhaimpien sisältöideoiden perusteella.

Hae mukaan täältä!