Mainos
sa_kansi_pvm_2017

Päätoimittajan kirje

Tervehdys SuomiAreenan ystävät!

SuomiAreena on kasvanut kymmenessä vuodessa Suomen suurimmaksi yhteiskunnalliseksi keskustelutapahtumaksi. Teidän ansiostanne tilaisuuksien sisältö on ollut vuodesta toiseen huikean kiinnostavaa!

Tulevana kesänä mukana on taas yli 200 tahoa järjestämässä keskusteluja ja muita tilaisuuksia sekä osallistumassa Kansalaistorille. Kansalaistoritelttoja kannetaan torille ennätysmäärä ja äänentoistoa viritellään kuudelle päälavalle entistä enemmän.

SuomiAreena on kasvanut jo niin isoksi, että MTV kaupallisena mediayhtiönä ja Porin kaupunki eivät pysty kattamaan kaikkia tapahtuman kuluja yksin. Olemme tehneet paljon taustatyötä ja tutustuneet sisartapahtumiimme Pohjoismaissa. Kaikissa näissä tapahtumissa järjestäjiltä peritään merkittäviä maksuja paikasta, teltoista, lavoista, äänentoistosta, vartioinnista, tms. tapahtumakuluista.

Tulevaisuudessa SuomiAreenankin on pyrittävä kattamaan nousevia kustannuksiaan. Tästä syystä vuodesta 2017 alkaen järjestäjätahoille tulee maksu, jolla katetaan muun muassa keskustelulavoja, äänentoistoa, telttoja, sähköä, vartiointia, jätehuoltoa, jne. Haluamme kuitenkin pitää kulut mahdollisimman kohtuullisina teille.

SuomiAreenan hienous on tapahtuman moniäänisyys. Haluamme pitää jatkossakin tapahtuman sellaisena ja mahdollistaa osallistumisen myös tahoille, joilla ei ole mahdollisuutta maksaa keskustelutilaisuuteen osallistumisesta. Pienet kansalaisjärjestöt, hyväntekeväisyystahot jne. voivat hakea SuomiAreena-tiimiltä osallistumiseensa stipendiä. Stipendi kattaa keskustelutilaisuuden osallistumismaksun.

Tulevaisuudessa tulemme palvelemaan teitä entistä paremmin. Toiveenamme on mm. saada striimattua kaikkien lavojen tilaisuudet, jotta keskusteluja pystyy katsomaan suorana netissä ympäri maailmaa. Tarjoamme teille myös mahdollisuutta striimata SuomiAreenan keskustelutilaisuutenne ja saada materiaali itsellenne myöhempää käyttöä varten.

Yksityiskohtia tulevasta voitte lukea näiltä nettisivuilta.

Tehdään yhdessä tulevaisuuden SuomiAreenasta entistä kiinnostavampi paikka käydä yhteiskunnallista keskustelua!

Yhteistyöterveisin,

Päätoimittaja Merja Ylä-Anttila