Mainos

Järjestäjäksi

Haku vuoden 2018 SuomiAreenaan on alkanut ja se on auki elokuun loppuun saakka. Ensi vuoden merkittävimmän yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman pääteema on turvallisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. Vuoden 2018 SuomiAreena järjestetään 16.–20.7. Porissa ja tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Veikkaus sekä Puolustusvoimat.

SuomiAreenalle osallistuminen on järjestäjille maksullista, kävijöille SuomiAreenan kaikki tilaisuudet ovat edelleen ilmaisia. SuomiAreenalla järjestäjät voivat pitää keskustelutilaisuuden tai osallistua Kansalaistorin telttapaikalle, jossa heillä on mahdollisuus esitellä toimintaansa Porin ydinkeskustassa kävelykadulla ja kauppatorilla. Lue lisää osallistumismuodoista ja hinnoista Hinnat-sivulta. 

SuomiAreena-keskustelun tai -tilaisuuden järjestäjät ovat vastuussa omasta tilaisuudestaan, sen sisällöstä, suunnittelusta ja kaikista siitä aiheutuvista kustannuksista. 

Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä syksyn aikana, jolloin aletaan rakentaa vuoden 2018 SuomiAreenaa. Järjestäjät valitaan parhaimpien sisältöideoiden perusteella.

Hae mukaan täältä!