Mainos

Tätä on SuomiAreena

SuomiAreena tarjoaa viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 63 000 kävijää yli 170 tilaisuuteen.

Pori Jazzin kanssa samaan aikaan järjestettävän tapahtuman teema on Suomi 100 Yhdessä. SuomiAreenan järjestävät yhteistyössä MTV ja Porin kaupunki. SuomiAreenan pääyhteistyökumppanit ovat tänä kesänä Suomi 100, Suomen evankelis-luterilainen kirkko sekä DNA. 

SuomiAreenalla keskustellaan suomalaisesta yhteiskunnasta rennosti kesäisissä tunnelmissa. Tilaisuudet ovat kaikille kävijöille avoimia ja ilmaisia. Viikkoon mahtuu paljon muutakin kuin pelkkää keskustelua: musiikkia, urheilua, liikuntaa, näytelmiä, performansseja. SuomiAreenalla ideoidaan ja kokeillaan yhdessä.

Keskusteluja voi seurata suorana vaikkapa kesämökin laiturilta Katsomon kautta. Viikon aikana MTV3-kanava esittää SuomiAreenasta muun muassa suoraa SuomiAreena Special-ohjelmaa ja monia muita ohjelmia. SuomiAreenaTV-kanava lähettää ohjelmaa paikan päältä aamusta iltakymmeneen.